Anbefalinger

Anbefalinger

Læs her anbefalinger, som mine klienter og elever har været så søde at tage sig tiden og omhuen med at skrive.

At gå i terapi er for mange stadig en privatsag, så jeg er meget glad for, at mine klienter og elever vil dele deres erfaringer med dig.

Det at arbejde med sig selv terapeutisk i ordentlige rammer kan have afgørende forskel for én. Betydning for ens livskvalitet og ens relationer. Mine klienters og elevers ord, synes jeg siger det bedre end, jeg selv kunne.

Jeg dukkede op hos Veronika. Med mig havde jeg svære problematikker, der holdt mig søvnløs. Det gik hurtigt op for mig, at Veronika er et menneske med indsigt, dyb varme og ægthed. Så meget tilstede at hun hurtigt spottede min smerte, ubalance og flugt op i mit hoved.

Jeg gik fra samtalerne beriget over det nærvær og mod, jeg mærkede strømme mod mig. Det gav mig mulighed for at mærke mig selv uden frygt. Jeg overgav mig til processen. Mit betrængte sind slappede langsomt af i takt med, at jeg fulgte Veronikas kyndige vejledning og kontakten med kroppen begyndte at indfinde sig. Jeg begyndte at kunne mærke mig selv. Langsomt dukkede jeg op af det dyb, jeg havde begravet mig i. Det var som at bryde vandspejlets overflade på en skøn sommerdag gispende efter luft og fylde lungerne på-ny.

Veronikas indsigt og balance skaber et trygt rum at give slip i… at overgive sig i. Der er ingen analyse, ingen dom, blot dette balancerede tryghedsskabende nærvær, der lader mig omslutte mig selv. Sensetikken i kombination med Veronika var den metode, der tillod mig at genskabe kontakten til mig selv. Jeg er taknemmelig.

Janne Thisted

Jeg kan varmt anbefale Veronika som terapeut. Hun er nærværende, ærlig og ordentlig. Hun insisterer på ægte kontakt og gennem sin autenticitet og afgrænsning skaber hun de tryggeste rammer for ens arbejde med sig selv.

Jeg har været gennem flere svære processer med Veronika som min terapeut og jeg har altid følt mig i de bedste hænder.

Eva Tetzlaff

Jeg oplever at komme til øvelserne og rent faktisk kunne mærke hvordan jeg har det. At opdage, at jeg den sidste uge kun har været oppe i mit hovede og TÆNKT, hvordan jeg har det uden at mærke efter. Det hjælper øvelserne mig med at opdage. Øvelserne gør det helt bogstaveligt nemmere at trække vejret. I begyndelsen af øvelserne kan jeg ikke trække vejret helt ned i maven – der er noget der stopper. Efter at have arbejdet, er der mere fri passage og luften kan komme helt ned. Det giver velvære og næsten altid en form for lykkefølelse.

Veronika har et helt specielt nærvær. Jeg forbløffes ofte over hvor meget hun er opmærksom på alle i rummet, samtidig med at hun selv laver øvelserne og instruerer. Hun skaber et usædvanligt trygt rum, hvor jeg kan give slip og give mig helt hen til øvelserne og dermed få det bedste ud af det.

Jeg vil anbefale til alle at bruge en time om ugen på at være sammen med sig selv på en dejlig og rolig måde.

Heidi Buur

Kender du det at have en mavefornemmelse for, hvad der føles rigtig og forkert. Det er så fedt, og øvelserne hjælper mig til at blive bedre til både at få den og følge den. Først var det lidt underligt for mig fx at stå med hovedet hængende nedad, bøjede knæ og puste ud med lyd, gerne kraftig, men nu oplever jeg værdien af det.

Der er så megen ro og alligevel fysisk aktivitet over øvelserne, som Veronika med kærlig og hård hånd leder os igennem. Vi kommer virkelig til at mærke os selv. Jeg oplever, at øvelserne bidrager til at styrke følelsen af at være en del af naturen og universet. Det bliver yderligere styrket af, at vi som regel er udenfor og kan mærke græsset og høre bladenes raslen i vinden.

Susanne Zimmer

Efter du sagde, at jeg skulle sætte tempoet ned og du blev ved med at kigge mig i øjnene til første supervision, blev jeg først ked af det, men så gik jeg hjem og sagde til min mor: ”Nu har jeg endelig mødt én, der vil hjælpe mig med at sætte tempoet ned.” Jeg kunne jo ikke engang selv holde det ud, jeg vidste bare ikke, hvad jeg skulle gøre og gik bare mere i panik.

Denize

Veronika er indfølende, lyttende, reflekterende. Hun forholder sig direkte og konkret til mig og det jeg kommer med.

Jørn Tolstrup

Veronika er først og fremmest et meget skønt menneske. Hun er meget varm og klog. Og så er hun et ærligt menneske. Som klient hos hende, oplever jeg hendes store varme og engagement i mig som person. Jeg føler mig mødt som den, jeg er!

Veronika har en meget stor personlig integritet og styrke. Jeg kan derfor som klient føle mig tryg ved, at vi får arbejdet med det, der vigtigt for mig nu og her. Også med det, som jeg måske er bange for og forsøger at vige udenom.

Jeg har meget stor respekt for Veronika både som terapeut og som menneske og giver hende mine varmeste anbefalinger.

Helge Strandjord

Veronika er en meget værdsat kollega for mig. Hun har mærket på egen krop hvordan det er at være i krise og hvordan man får det bedre. Hun er den bedste hjælp man kan ønske sig. Det er en glæde at få mulighed for at anbefale hende.

Gorm Lundshøj

Her har jeg et frirum uden fordømmelse. Du tager mig seriøst uden at fordømme mig. Det hjælper mig med at tage mig selv seriøst. Ja, nogle gange kan jeg sgu høre din stemme inde i mit hoved. ”Hvad ville Veronika sige nu?”, tænker jeg så…

Mads

Veronika, du hjælper med at oversætte det svære andre siger. Normalt ville jeg bare give op og feje andre væk, hvis de fortalte noget, jeg ikke lige forstod eller noget svært. Det er som om du hjælper mig med at høre rigtigt uden at blive bange.

Det gør, at jeg ikke føler mig så ensom, for egentlig er vi jo ret ens mig og de andre. ja, det er som om jeg bedre forstår, at jeg ikke er alene.

Kim

Supervision er ganske enkelt en nødvendighed i hverdagen. Det er den mest givende begivenhed i min, for øjeblikke besværede hverdag.

Supervision er et frirum, et åndehul og et sted for forståelse. Vi udveksler erfaringer og lytter til hinandens problemer i hverdagen. Jeg kan selvfølgelig ikke tale på alles vegne, men føler at alle deltagere går fra supervision med noget som vi ellers alle mangler i vores hverdag; fællesskab om de ting, der trykker.

Det eneste problem er, at supervison kun er én gang hver anden uge- det er slet ikke nok. Vi skal have meget mere!

Søren

Da jeg kom ved Veronika første gang. Var jeg en del ambivalent omkring det. Jeg tænkte: “Har jeg dog brug for det??”. Men som i nu kan læse det. Det havde jeg. 
Min livsglæde samt mit humør, sindstilstand og smil er nu markant forbedret end det har været i fler
e år. 


Jeg har prøvet mange forskellige terapeuter i gennem tiden. Men har aldrig oplevet en terapeut som Veronika. Hun går til stålet. Hun hjælper mig med at finde frem til hvor problemerne er, men også hvor de kom fra, og endda også hvordan man bearbejder dem. 


Vi arbejder stadig på at komme helt til bunds. Men jeg syntes nu selv, at jeg har nået langt. Dvs. jeg tager mange af de værktøjer til mig, som hun kommer med. Men i bund og grund, har hun hjulpet mig med at finde livsglæden igen og sætte aktiv ind på mine drømme. Jeg er ikke længere så bange for evt. at fejle.

For at fejle er ikke at tabe. Det er at lærer. 


Tusind tak, Veronika!

Allan

Jeg kunne skrive side op og ned om mødet med Veronika, og hvilken positiv indvirkning det har haft på mit liv – men jeg vil i stedet gøre det kort og meget meget præcist!

Jeg havde det frygteligt – jeg var ked af det, var forvirret, følte mig forkert, kunne ikke forstå hvad der var galt eller hvordan jeg skulle få det bedre. Jeg kom til Veronika, som gennem terapi med sit rolige, anerkendende og omsorgsfulde væsen hjalp mig til at hjælpe mig selv. Det kræver hårdt arbejde – men dog ikke hårdere end at gå rundt og ha´ det dårligt.

Jeg har aldrig haft det bedre, tænkte mere klart, mærket og forstået mig selv bedre! ❤️

Louise Wittendorf

Veronika har min dybeste anbefaling som terapeut.

Hun er ekstremt nærværende og skaber et rum, hvori det er trygt for mig at tage fat på de ting, der gør ondt og til at arbejde med mig selv. Veronika har en helt særlig evne til at spotte, når jeg går ind i mig selv eller flygter op i hovedet, hvorpå hun giver mig værktøjerne til at komme tilbage i kroppen og mærke mig selv.

Igennem mit forløb hos Veronika har jeg fundet en hel anden balance i mig selv- og fundet ud af, at den bedste kontrol kommer af at være fri til at være sig selv.

Veronika tager altid ansvar for at sende mig ordentligt ud af døren også selvom det betyder at vi går lidt over tid. Jeg bliver altid mødt lige dér, hvor jeg er. Jeg bliver mødt med nærvær fremfor med kasser, modeller eller notesblokke.

Veronika er varm og fastholder en meget oprigtig kontakt. Hun er ordentlig, humoristisk og helt utrolig dygtig.

Julie

Veronika er meget nærværende og troværdig i sit arbejde.

Jeg havde oplevelsen af at blive omfavnet med alt, hvad der er i mig og få balanceret udfordringerne ind i hverdagens aktiviteter. Kort sagt: at trække vejret.

Jeg har ved gentagne test oplevet, at mit blodtryk faldt 10% point efter en øvelsesaften.

Veronika har min varmeste anbefaling.

Susanne Grunnet Sørensen

Jeg startede hos Veronika, fordi jeg var bevidst om, at jeg gik rundt og ikke var glad særlig tit.

Veronika har hjulpet mig med at blive meget mere nærværende og opmærksom på mine behov, så jeg kan være mere for mine børn og hustru. Veronika har en utrolig god evne til at hjælpe med at tage fat i de egentlige udfordringer og til at holde mig nærværende.
Jeg har lært meget om mig selv, og til dato de bedst brugte penge på mig selv.


Vi har også gået i parterapi hos Veronika og brugt hendes hjælp i vores parforhold. Det har givet os et rigtig godt fundament for vores kommunikation med hinanden.


Jeg kan på det varmeste anbefale Veronika.

Søren D.

Efter at have brugt mange timer og penge hos div. psykologer, som jeg ikke følte hjalp mig overhovedet, søgte jeg hjælp hos Veronika. Jeg ønskede hjælp til at mærke mig selv og turde stå ved hvem jeg er og at vide at jeg er god nok.

Veronika mødte mig med så meget varme, forståelse og omsorg. Hun er en kæmpe power-kvinde, hvis energi smitter så meget af. Hun har været fantastisk til at få mig til at åbne op og se de udfordringer jeg har fra flere vinkler og gøre noget ved det og tage ansvar. Hun har lært mig vigtigheden i at trække vejret helt ned i maven, mærke mig selv og at kigge folk i øjnene.

Jeg føler mig stærkere og har mere ro i krop og hovedet. Jeg bliver ved med at komme hos Veronika, for at gøre noget godt for mig selv og lige få et mentalt brusebad.

KÆMPE anbefaling af Veronika❤️

Tanja Dyrmose Skytte-Jørgensen

Det at komme hos Veronika og deltage i undervisningen giver mig ro og overskud. Min kropsbevidsthed er blevet øget og jeg får redskaber til at holde fokus og ro i hverdagen. En af de ting Veronika også har givet mig er bevidsthed om den rigtige vejrtrækning og min krops holdning. Tak for det!

Tine

Supervision er det, jeg ser mest frem til på Servisio!

Jeg ville ønske, det var oftere end hver anden uge, da det er den aktivitet, jeg får mest ud af.

Det giver mig en mulighed for at lære mig selv at kende på en anden måde og finde ud af, hvorfor det kan være svært at være mig.

Det er et dejligt pusterum i min hverdag og jeg håber det forsætter med at være her!

Charlie

Jeg kan rigtig godt lide at komme til Sensetik ved Veronika, da hun med sit dejlige rolige sind og bevægelser får min opmærksomhed vendt ind i mig selv, på at trække vejret og mærke min krop- på hvordan det føles at være mig!!

Jeg får et dejligt pusterum med plads til mig selv. Jeg får redskaber, jeg kan bruge i det daglige for at komme ned i gear og ned i det konkrete, så jeg bedre kan handle i og på verden omkring mig.

Veronika er på magisk vis helt fantastisk til at få alle i rummet ned i tempo. Når jeg går hjem, er jeg fyldt med ny energi og åbent sind.

Annika Maria Hansen

Sensetik-øvelser med Veronika er det rene velvære. Med enkle åndedræts/strækketeknikker og sit særlige nærvær hjælper hun mig ud af hovedet og tankemylderet og ned i kroppen hvor jeg kan MÆRKE hvordan jeg rent faktisk har det, og ikke bare tænke det.

Som terapeut hjælper hun med at sortere i tankemylderet og gøre det enkelt og konkret! Hun snakker dig ikke efter munden og det er herligt befriende!

Heidi

Her føler jeg mig velkommen. I psykiatrien, kan de ikke altid huske mit navn eller hvad jeg sidst har fortalt. De spørger ikke direkte til mig. Det er som om, de har besluttet svaret på forhånd. Du spørger på en måde, så jeg ikke bliver nervøs eller føler mig anklaget. Jeg kan godt lide, når du spørger mig om noget.

Bjørn

Inden jeg kom i kontakt med Veronika, kunne jeg ikke mærke mig selv. Jeg havde så længe forsøgt at tænke mig til, hvordan mit liv skulle forløbe sig, og hvordan jeg skulle have det, med det resultat, at jeg til sidst bar rundt på et hoved, der føltes som kunne det eksplodere, hvert øjeblik. Jeg kunne ikke tage beslutninger på mine egne vegne. Fysisk resulterede det i, at jeg tenderede til grådlabil, havde svært ved at sove om natten, undgik mennesker, spiste uhensigtsmæssigt og var rastløs. Jeg havde svært ved at have ambitioner på mine egne vegne, satte andres behov foran mine egne og blev ofte til en undskyldning for mig selv.

Veronika hjælper en med at flytte fokus fra spindet i hovedet, ned til følelserne i kroppen. Hvor jeg før har begrænset mig selv ved andres tilstedeværelse, har Veronikas tilstedeværelse den modsatte effekt. Der bliver skabt så meget plads til mig og mine behov. Med hendes nærvær og opmærksomhed på kroppen, bliver alting meget mere ligetil. Spindet løsner sig og jeg mærker i stedet, hvordan jeg har det og hvad jeg har lyst til.

Jeg oplever en meget mere grundlæggende ro i min krop og kærlighed til mig selv. Jeg lytter til mine behov og giver mere plads til mig selv. Jeg har opnået en forståelse for en del af min adfærd, og på den måde lært mig selv bedre at kende. Jeg mærker, at jeg er ved at opbygge en meget stærkere base, nærmest et fundament, hvor jeg står sikkert med tillid og tro på mig selv. Det er stadigvæk en konstant læreproces, og arbejde med sig selv, men motivationen opstår helt automatisk, når man mærker, hvor meget mere simpelt det er at være til.

Anne-Sofie Nejsum

I starten troede jeg, at du bare ville være ligesom de andre, men så opdagede jeg, at du faktisk godt gad lære mig ordentligt at kende.

Line

Takket være supervision har jeg lært at arbejde med mig selv og arbejde med mine følelser. Jeg har foretaget et enormt spring i personlig udvikling i min tid med supervision. Jeg har nydt utrolig godt af det og ønsker ofte, at vi havde mere supervision.

anonym

Øvelserne får mig til at være fuldstændig bevidst om min vejrtrækning gennem langsomme fysiske kropsøvelser, der kræver dyb koncentration. Jeg arbejder således med bare ”at være” og at fylde det jeg fylder i rummet. Jeg oplever gennem øvelserne en indre ro i mit nervesystem, som bliver i kroppen længe efter øvelserne er slut.

Veronika skaber med sin empatiske personlighed en tryg atmosfære i rummet. Veronika er meget tillidsskabende og hendes dybe indre ro virker meget afsmittende på mig. Hun er meget klar i sin måde at guide på. Alt sammen noget, der giver mig en sjælden følelse af jordforbindelse og sammenhæng mellem mit hoved og min krop.

Jeg mærker der en indre ro, selvværd og tro på mig selv- en sjælden og rørende fornemmelse for mig.

Diana Munk

Følelsen af lykke har været skjult inde i mig og nu, efter en times grounding øvelser (ugentlig), kan jeg kun svare lykkelig, når Veronika spørger mig, hvad jeg føler. Denne følelse af lykke, fred, frihed, salig, beruselse og begejstring som en langsommelig og langtidsholdbar glæde åbenbares hver mandag som resultat af at udføre disse enkle øvelser.

Disse enkle øvelser, denne totalt afslappede hængen-ud-over-mig-selv med åbentstående åndedræt [gaaab] og absolut tomme tanker [gaaab] med bløde knæ og fødderne gnubbet ned i gulvet: Aaaaahh. Disse enkle øvelser kan derfor forekomme også at være kedelige, udstrækkende, uinspirerende, smertebesøgende, afspændende, langsomme og næsten uendelige [gaaab] som at gå hele vejen jorden rundt for at komme hjem: Aaaahh. For enden af regnbuen kommer belønningen: at lytte til fred i sindet, lykkefølelse, salighed og stille afspændt frihed. Der er ingen, der rør ved mig. Det er blot mig selv, der (guidet af Veronikas stemme) langsomt genskaber muligheden for at mærke min sande tilstand: Jubel.

Bløøøde knæ……… jeg bliver guidet af en indfølende og medfølende stemme, fri af tvivl – vedholdende og vedblivende, tidløs og trofast og ovenikøbet gabende afspændende. Veronikas stemme leder konstant min opmærksomhed ned i kroppen, ned i benene og ned under fødderne – væk fra hovedets spekulationer og udflugter.

Veronika skaber rum for mig. Et trygt rum, hvor jeg føler mig fri for fejl sammen med andre. Et trygt rum, hvor jeg kan tillade mig at tilpasse øvelserne til min krop. Et trygt rum, hvor jeg afsluttende kan dele min glæde og min usikkerhed og blive hørt-set-mødt af andre. Veronika er som instruktør bevidst om at skabe og fastholde et analyse- og bedømmelsesfrit rum, hvor jeg kan lade min fysiske og følelsesfulde krop komme i balance.

Veronika skaber mulighed for rummelighed inden i mig, så jeg kan rumme mig selv, blive i overensstemmelse med mig selv, og dermed bedre kan rumme [stort set alt].

Claus Spliid

Da jeg startede i terapi hos Veronka var jeg i en meget svær periode i mit liv. En opbrudstid. Mine tanker og følelser var ret kaotiske og uoverskuelige. Og jeg havde svært ved at mærke mig selv.


Veronikas kropsterapi var noget helt nyt for mig. Der var fokus på at være til stede, at slappe af, at trække vejret dybt. Og så mærke i de følelser, der dukkede frem i kroppen. Give dem plads. Også de “upopulære følelser”. Via den metode, kunne jeg give slip på følelsen bagefter. Den fyldte ikke så meget mere. Og lige så stille startede vi en følelsesmæssig hovedrengøring.


Jeg er virkelig taknemmelig over den hjælp, jeg har fået af Veronika. Hun har hjulpet mig til at få nogle værktøjer, så mine følelser ikke larmer så meget mere. De bliver rummet og accepteret, når de er der.Jeg føler mig meget mere i kontakt med mig selv nu. Med den jeg er og har det rigtig godt med at være. Faktisk vil jeg påstå, at jeg føler mig meget mere fri nu. Og bedre til at sanse og opleve.

Tak, Veronika❤️

Mimi Barkmann

Veronika er en rigtig sød og meget kompetent psykoterapeut. Hun er god til at få én til at føle sig velkommen.

Jeg har igennem mine sessioner med den kropsorienterede psykoterapi opnået en større indre ro og selvkærlighed. Specielt har grounding-øvlserne hjulpet mig meget-

Jeg kan derfor varmt anbefale Veronika som psykoterapeut.

Søren

Veronika er en særdeles dygtig terapeut: indsigtsfuld, skarp, klog og modig. Sammen med hende tør jeg være sammen med mig selv på et helt nyt niveau.

Det at arbejde kropsorienteret giver en dybde i kontakten, som jeg ikke har oplevet før. Det er en stor (rørende) oplevelse at erfare, hvordan “kroppen snakker med”

Jeg har et temperament, som jeg ikke altid har reageret hensigtsmæssigt på, og som har skabt problemer for mig. Jeg oplever, at jeg nu i langt højere grad er i stand til at mærke mine følelser og jeg er nu oftere i stand til selv at styre, hvad jeg reagerer på og hvordan. Dette er en stor lettelse for mig.

Maiken