Anbefalinger

Læs her anbefalinger, som mine klienter og elever har været så søde at tage sig tiden og omhuen med at skrive.

At gå i terapi er for mange stadig en privatsag, så jeg er meget glad for, at de vil dele deres erfaringer med dig omkring, hvor stor betydning det at arbejde med sig selv har. Betydning for ens livskvalitet og ens relationer.

anbefalinger iselin veronika brandt

..mærke mig selv uden frygt

Jeg dukkede op hos Veronika. Med mig havde jeg svære problematikker, der holdt mig søvnløs. Det gik hurtigt op for mig, at Veronika er et menneske med indsigt, dyb varme og ægthed. Så meget tilstede at hun hurtigt spottede min smerte, ubalance og flugt op i mit hoved. Jeg gik fra samtalerne beriget over det nærvær og mod, jeg mærkede strømme mod mig. Det gav mig mulighed for at mærke mig selv uden frygt. Jeg overgav mig til processen. Mit betrængte sind slappede langsomt af i takt med, at jeg fulgte Veronikas kyndige vejledning og kontakten med kroppen begyndte at indfinde sig. Jeg begyndte at kunne mærke mig selv. Langsomt dukkede jeg op af det dyb, jeg havde begravet mig i. Det var som at bryde vandspejlets overflade på en skøn sommerdag gispende efter luft og fylde lungerne på-ny.

Veronikas indsigt og balance skaber et trygt rum at give slip i… at overgive sig i. Der er ingen analyse, ingen dom, blot dette balancerede tryghedsskabende nærvær, der lader mig omslutte mig selv. Sensetikken i kombination med Veronika var den metode, der tillod mig at genskabe kontakten til mig selv. Jeg er taknemmelig.

Janne Thisted

anbefalinger iselin veronika brandt
…de tryggeste rammer for ens arbejde med sig selv

“Jeg kan varmt anbefale Veronika som terapeut. Hun er nærværende, ærlig og ordentlig. Hun insisterer på ægte kontakt og gennem sin autenticitet og afgrænsning skaber hun de tryggeste rammer for ens arbejde med sig selv.

Jeg har været gennem flere svære processer med Veronika som min terapeut og jeg har altid følt mig i de bedste hænder.”

Eva Tetzlaff

…Veronika skaber et usædvanligt trygt rum, hvor jeg kan give slip og give mig helt hen til øvelserne

Jeg oplever at komme til øvelserne og rent faktisk kunne mærke hvordan jeg har det. At opdage, at jeg den sidste uge kun har været oppe i mit hovede og TÆNKT, hvordan jeg har det uden at mærke efter. Det hjælper øvelserne mig med at opdage. Øvelserne gør det helt bogstaveligt nemmere at trække vejret. I begyndelsen af øvelserne kan jeg ikke trække vejret helt ned i maven – der er noget der stopper. Efter at have arbejdet, er der mere fri passage og luften kan komme helt ned. Det giver velvære og næsten altid en form for lykkefølelse. Veronika har et helt specielt nærvær. Jeg forbløffes ofte over hvor meget hun er opmærksom på alle i rummet, samtidig med at hun selv laver øvelserne og instruerer. Hun skaber et usædvanligt trygt rum, hvor jeg kan give slip og give mig helt hen til øvelserne og dermed få det bedste ud af det. Jeg vil anbefale til alle at bruge en time om ugen på at være sammen med sig selv på en dejlig og rolig måde.

Heidi Buur

anbefalinger iselin veronika brandt
…jeg kommer virkelig til at mærke mig selv

Kender du det at have en mavefornemmelse for, hvad der føles rigtig og forkert. Det er så fedt, og øvelserne hjælper mig til at blive bedre til både at få den og følge den. Først var det lidt underligt for mig fx at stå med hovedet hængende nedad, bøjede knæ og puste ud med lyd, gerne kraftig, men nu oplever jeg værdien af det.

Der er så megen ro og alligevel fysisk aktivitet over øvelserne, som Veronika med kærlig og hård hånd leder os igennem. Vi kommer virkelig til at mærke os selv. Jeg oplever, at øvelserne bidrager til at styrke følelsen af at være en del af naturen og universet. Det bliver yderligere styrket af, at vi som regel er udenfor og kan mærke græsset og høre bladenes raslen i vinden.

Susanne Zimmer

…nu

har jeg endelig mødt én, der vil hjælpe mig med at sætte tempoet ned

Efter du sagde, at jeg skulle sætte tempoet ned og du blev ved med at kigge mig i øjnene til
første supervision, blev jeg først ked af det, men så gik jeg hjem og sagde til min mor: ”Nu
har jeg endelig mødt én, der vil hjælpe mig med at sætte tempoet ned.” Jeg kunne jo ikke
engang selv holde det ud, jeg vidste bare ikke, hvad jeg skulle gøre og gik bare mere i
panik.

Denize

anbefalinger iselin veronika brandt

Veronika er indfølende, lyttende, reflekterende. Hun forholder sig direkte og konkret til mig og det jeg kommer med.

Jørn Tolstrup

anbefalinger iselin veronika brandt
…jeg føler mig mødt som den, jeg er!

Veronika er først og fremmest et meget skønt menneske. Hun er meget varm og klog. Og så er hun et ærligt menneske. Som klient hos hende, oplever jeg hendes store varme og engagement i mig som person. Jeg føler mig mødt som den, jeg er!

Veronika har en meget stor personlig integritet og styrke. Jeg kan derfor som klient føle mig tryg ved, at vi får arbejdet med det, der vigtigt for mig nu og her. Også med det, som jeg måske er bange for og forsøger at vige udenom.

Jeg har meget stor respekt for Veronika både som terapeut og som menneske og giver hende mine varmeste anbefalinger.

Helge Strandjord

…den bedste hjælp man kunne ønske sig

Veronika er en meget værdsat kollega for mig. Hun har mærket på egen krop hvordan det er at være i krise og hvordan man får det bedre. Hun er den bedste hjælp man kan ønske sig. Det er en glæde at få mulighed for at anbefale hende.

Gorm Lundshøj

…du tager mig seriøst uden at fordømme mig

Her har jeg et frirum uden fordømmelse. Du tager mig seriøst uden at fordømme mig. Det
hjælper mig med at tage mig selv seriøst. Ja, nogle gange kan jeg sgu høre din stemme inde i
mit hoved. ”Hvad ville Veronika sige nu?”, tænker jeg så…

Søren

…det er som om jeg bedre forstår, at jeg ikke

er alene

Veronika, du hjælper med at oversætte det svære andre siger. Normalt ville jeg bare give op
og feje andre væk, hvis de fortalte noget, jeg ikke lige forstod eller noget svært. Det er som
om du hjælper mig med at høre rigtigt uden at blive bange. Det gør, at jeg ikke føler mig så
ensom, for egentlig er vi jo ret ens mig og de andre. Det er som om jeg bedre forstår, at jeg ikke
er alene.

Kim

anbefalinger iselin veronika brandt

…en sjælden følelse af jordforbindelse og sammenhæng mellem mit hoved og min krop

Øvelserne får mig til at være fuldstændig bevidst om min vejrtrækning gennem langsomme fysiske kropsøvelser, der kræver dyb koncentration. Jeg arbejder således med bare ”at være” og at fylde det jeg fylder i rummet. Jeg oplever gennem øvelserne en indre ro i mit nervesystem, som bliver i kroppen længe efter øvelserne er slut.

Veronika skaber med sin empatiske personlighed en tryg atmosfære i rummet. Veronika er meget tillidsskabende og hendes dybe indre ro virker meget afsmittende på mig. Hun er meget klar i sin måde at guide på. Alt sammen noget, der giver mig en sjælden følelse af jordforbindelse og sammenhæng mellem mit hoved og min krop. Jeg mærker der en indre ro, selvværd og tro på mig selv- en sjælden og rørende fornemmelse for mig.

Diana Munk

anbefalinger iselin veronika brandt
…et trygt rum, hvor jeg føler mig fri for fejl sammen med andre

Følelsen af lykke har været skjult inde i mig og nu, efter en times grounding øvelser (ugentlig), kan jeg kun svare lykkelig, når Veronika spørger mig, hvad jeg føler. Denne følelse af lykke, fred, frihed, salig, beruselse og begejstring som en langsommelig og langtidsholdbar glæde åbenbares hver mandag som resultat af at udføre disse enkle øvelser.

Disse enkle øvelser, denne totalt afslappede hængen-ud-over-mig-selv med åbentstående åndedræt [gaaab] og absolut tomme tanker [gaaab] med bløde knæ og fødderne gnubbet ned i gulvet: Aaaaahh. Disse enkle øvelser kan derfor forekomme også at være kedelige, udstrækkende, uinspirerende, smertebesøgende, afspændende, langsomme og næsten uendelige [gaaab] som at gå hele vejen jorden rundt for at komme hjem: Aaaahh. For enden af regnbuen kommer belønningen: at lytte til fred i sindet, lykkefølelse, salighed og stille afspændt frihed. Der er ingen, der rør ved mig. Det er blot mig selv, der (guidet af Veronikas stemme) langsomt genskaber muligheden for at mærke min sande tilstand: Jubel.

Bløøøde knæ……… jeg bliver guidet af en indfølende og medfølende stemme, fri af tvivl – vedholdende og vedblivende, tidløs og trofast og ovenikøbet gabende afspændende. Veronikas stemme leder konstant min opmærksomhed ned i kroppen, ned i benene og ned under fødderne – væk fra hovedets spekulationer og udflugter.

Veronika skaber rum for mig. Et trygt rum, hvor jeg føler mig fri for fejl sammen med andre. Et trygt rum, hvor jeg kan tillade mig at tilpasse øvelserne til min krop. Et trygt rum, hvor jeg afsluttende kan dele min glæde og min usikkerhed og blive hørt-set-mødt af andre. Veronika er som instruktør bevidst om at skabe og fastholde et analyse- og bedømmelsesfrit rum, hvor jeg kan lade min fysiske og følelsesfulde krop komme i balance.

Veronika skaber mulighed for rummelighed inden i mig, så jeg kan rumme mig selv, blive i overensstemmelse med mig selv, og dermed bedre kan rumme [stort set alt]

Claus Spliid

anbefalinger iselin veronika brandt
…jeg får redskaber til at holde fokus og ro i hverdagen

Det at komme hos Veronika og deltage i undervisningen giver mig ro og overskud. Min kropsbevidsthed er blevet øget og jeg får redskaber til at holde fokus og ro i hverdagen. En af de ting Veronika også har givet mig er bevidsthed om den rigtige vejrtrækning og min krops holdning. Tak for det!

Tine

…jeg får et dejligt pusterum med plads til mig selv

Jeg kan rigtig godt lide at komme til Sensetik ved Veronika, da hun med sit dejlige rolige sind og bevægelser får min opmærksomhed vendt ind i mig selv, på at trække vejret og mærke min krop- på hvordan det føles at være mig!!

Jeg får et dejligt pusterum med plads til mig selv. Jeg får redskaber, jeg kan bruge i det daglige for at komme ned i gear og ned i det konkrete, så jeg bedre kan handle i og på verden omkring mig.

Veronika er på magisk vis helt fantastisk til at få alle i rummet ned i tempo. Når jeg går hjem, er jeg fyldt med ny energi og åbent sind.

Annika Maria Hansen

…det rene velvære og ud af tankemylderet

Sensetik-øvelser med Veronika er det rene velvære. Med enkle åndedræts/strækketeknikker og sit særlige nærvær hjælper hun mig ud af hovedet og tankemylderet og ned i kroppen hvor jeg kan MÆRKE hvordan jeg rent faktisk har det, og ikke bare tænke det.

Som terapeut hjælper hun med at sortere i tankemylderet og gøre det enkelt og konkret! Hun snakker dig ikke efter munden og det er herligt befriende!

Heidi

…du spørger på en måde, så jeg ikke bliver nervøs eller føler mig anklaget

Her føler jeg mig velkommen. I psykiatrien, kan de ikke altid huske mit navn eller hvad jeg
sidst har fortalt. De spørger ikke direkte til mig. Det er som om, de har besluttet svaret på
forhånd. Du spørger på en måde, så jeg ikke bliver nervøs eller føler mig anklaget. Jeg kan
godt lide, når du spørger mig om noget.

Bjørn

…jeg oplever en meget mere grundlæggende ro i min krop og kærlighed til mig selv

Inden jeg kom i kontakt med Veronika, kunne jeg ikke mærke mig selv. Jeg havde så længe forsøgt at tænke mig til, hvordan mit liv skulle forløbe sig, og hvordan jeg skulle have det, med det resultat, at jeg til sidst bar rundt på et hoved, der føltes som kunne det eksplodere, hvert øjeblik. Jeg kunne ikke tage beslutninger på mine egne vegne. Fysisk resulterede det i, at jeg tenderede til grådlabil, havde svært ved at sove om natten, undgik mennesker, spiste uhensigtsmæssigt og var rastløs. Jeg havde svært ved at have ambitioner på mine egne vegne, satte andres behov foran mine egne og blev ofte til en undskyldning for mig selv.

Veronika hjælper en med at flytte fokus fra spindet i hovedet, ned til følelserne i kroppen. Hvor jeg før har begrænset mig selv ved andres tilstedeværelse, har Veronikas tilstedeværelse den modsatte effekt. Der bliver skabt så meget plads til mig og mine behov. Med hendes nærvær og opmærksomhed på kroppen, bliver alting meget mere ligetil. Spindet løsner sig og jeg mærker i stedet, hvordan jeg har det og hvad jeg har lyst til.

Jeg oplever en meget mere grundlæggende ro i min krop og kærlighed til mig selv. Jeg lytter til mine behov og giver mere plads til mig selv. Jeg har opnået en forståelse for en del af min adfærd, og på den måde lært mig selv bedre at kende. Jeg mærker, at jeg er ved at opbygge en meget stærkere base, nærmest et fundament, hvor jeg står sikkert med tillid og tro på mig selv. Det er stadigvæk en konstant læreproces, og arbejde med sig selv, men motivationen opstår helt automatisk, når man mærker, hvor meget mere simpelt det er at være til.

Anne-Sofie Nejsum