Du KAN få det bedre- bliv KropsKlog!

Begge ben på jorden. Det virker

Måske har du prøvet alt muligt andet og har opgivet at få det bedre, men det passer ikke.

Jeg hjælper mennesker, der har prøvet alt muligt andet, men som ikke endnu ikke har fået hjælp til at forholde sig helt til sig selv- sådan helt stille og roligt nede på jorden. De har endnu ikke fået hjælp til at få begge fødder godt plantet på jorden, så de selv for alvor kan forholde sig til sig selv.

Det er synd. Det er ærgerligt og så det er mest af alt frustrerende for den, der har problemet og mennesker tæt på vedkommende. For tiden går og livet kunne bruges på at have det godt i stedet for.

Hos mig kommer du til at arbejde med din jordforbindelse- eller grounding kunne vi også kalde det. Uanset, er det så afgørende for din livskvalitet, at du bliver god til at beholde begge ben på jorden, så du kan mærke dig og din situation klart og tydeligt. Herfra kan du meget nemmere tage hele virkeligheden ind med alle de følelser, udfordringer, der er en del af din situation. At turde mærke på hele virkeligheden- være i den- det får man det godt af. For så behøver ikke bruge en masse kræfter på at flygte fra noget. Man er bare- Man er bare sig selv sammen med andre.

 

At skille gøren og væren ad

Du kan få det bedre, fordi det ikke handler om det enkelte problem eller lidelse, men om dit forhold til dig selv nedenunder det hele. Hos mig arbejder vi på at få adskilt din gøren og din væren. Det kan du læse mere uddybende om her: https://iselinveronikabrandt.dk/kropsterapi-psykoterapi-grounding-aandedraet/

Der er ikke noget, der er for stort, for småt, for mærkeligt, for indviklet, for uforståeligt. Jeg arbejder ikke i overfladen, men i dybden. Det er derfor, jeg kan love dig at du får det bedre!


Man kan godt have det godt, selvom man har det skidt.

Man kan også have det skidt, selvom man faktisk har det godt.

Susanne Hansen

 


Ikke mirakler bare begge ben på jorden

Jeg er ikke mirakelmager. Jeg kan ikke kurere med et trylleslag. Jeg kan ikke gøre brækkede ben hele eller ændre på livsomstændigheder, men jeg kan hjælpe dig til at turde se på hele din virkelighed, som den nu engang er.

Og når man tør se ens virkelighed i øjnene, får kroppen og hele ens psyke mere ro. Man får simpelthen bedre jordforbindelse af at se virkeligheden i øjnene. Man står bedre og stærkere. Det gør, at hvad man har troet var kroniske smerter, synsforstyrrelser, svimmelhed, dårlig balance kan forbedres i væsentlig grad.

Det gør også at man ikke længere “behøver” forsvinde væk fra sig selv og ud i misbrug, tankemylder, depression etc for at kunne holde ud til at være. Man tør være sammen med sig selv og man tør mærke på de følelser og omstændigheder man førhen prøvede at lukke ned for at flygte fra på allemulige kreative måder.

Så kom, der er virkelig ikke noget, der er for underligt eller for stort eller for småt. Vi vikler det ud sammen!