Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive mig en mail


KropsKlog Psykoterapi v. Iselin Veronika Brandt

+45 42 77 09 75 (jeg er nemmest at få fat på ml. 9-10.00 på hverdage. Men ellers ring, når det passer dig. Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked og jeg ringer tilbage)

kontakt@iselinveronikabrandt.dk

Aalborg: Hjørringvej 156, 9400 Nørresundby, Aalborg (der er gratis parkering lige udenfor. Der kører bus direkte fra Aalborg C med korte intervaller direkte til døren. Tæt på motorvejsafkørsel)

Rold Skov: Mågevej 2, 9510 Arden (der er gratis parkering lige udenfor for enden af Mågevej)

Aarhus: Hammershusvej 43 st.tv., 8210 Aarhus (der er gratis parkering lige udenfor. Bussen fra Aarhus C kører med korte intervaller tæt til døren)


Grounding- og vejrtrækningsøvelser

Er du endt her, fordi du gerne vil deltage på et af mine hold eller en enkelt begivenhed, så ring til mig for at høre, om der er flere pladser og for tilmelde dig.

Er der ikke flere pladser nu, skriver jeg dig gerne op.

På facebook kan du se mere om, hvilke hold og begivenheder, jeg afholder for tiden.

Hvordan er det nu lige med…?

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan jeg arbejder, kan du enten gå på opdagelse her på siden eller kontakte mig direkte.

Jeg tilbyder flere muligheder:

KropsKlog psykoterapi, parterapi, supervision og holdundervisning i grounding- og vejrtrækningsøvelser.

Jeg har praksis i Aalborg, ved Rold Skov og Aarhus. Afhængigt af hvad du ønsker og hvad dine behov er, så finder vi en form, der passer dig.

Læs mere om dine muligheder her:

Intet er for stort eller for småt

Du må også meget gerne kontakte mig. Måske har du ikke et spørgsmål, men vil bare gerne lige høre min stemme, så du kan fornemme lidt om, hvad jeg er for en størrelse. Det er meget forståeligt og helt, som det skal være. Bare ring.

Måske vil du gerne høre lidt mere til terapiformen, jeg arbejder med, vil spørge til noget praktisk eller sidder med helt konkrete spørgsmål. Så kontakt mig. Du er velkommen.

Har vi ikke snakket sammen tidligere, giver jeg gerne en kort introduktion og snak om mine værdier, min måde at arbejde på og hvordan jeg kan hjælpe dig med det, du tumler med.

Du kan også kontakte mig her

Jeg svarer inden 24 timer