Kontakt

Kontakt

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive mig en mail

KropsKlog Psykoterapi v. Iselin Veronika Brandt

+45 42 77 09 75 Jeg er nemmest at få fat på i ml. 9-9.50 på hverdage. Men ellers ring, når det passer dig. Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked og jeg ringer tilbage.

kontakt@iselinveronikabrandt.dk

Aalborg: Hjørringvej 156, 9400 Nørresundby, Aalborg Der er gratis parkering lige udenfor. Der kører bus direkte fra Aalborg C med korte intervaller direkte til døren. Tæt på motorvejsafkørsel.

Rold Skov: Mågevej 2, 9510 Arden Der er gratis parkering lige udenfor for enden af Mågevej.

Aarhus: Vølundsvej 4, st, 8230 Åbyhøj Der er gratis parkering lige udenfor. Bussen fra Aarhus C kører med korte intervaller tæt til døren.

Hvordan er det nu lige med…?

Men måske vil du bare gerne lige høre min stemme. Det kan være rart, så du bedre kan fornemme, hvad jeg er for en størrelse, inden du beslutter dig for evt. at gå i terapi hos mig. Det er meget forståeligt og helt, som det skal være. Bare ring.

Har vi ikke snakket sammen tidligere, giver jeg også meget gerne en kort introduktion til min måde at arbejde på, mine værdier og mit bud på hvordan jeg kan hjælpe dig med det, du tumler med.

Jeg tilbyder flere muligheder: KropsKlog psykoterapi, parterapi, supervision, TRE sessioner og holdundervisning i grounding- og vejrtrækningsøvelser. Jeg har praksis i Aalborg, ved Rold Skov, Aarhus og online.

Kontakt mig gerne her

Jeg svarer indenfor 24 timer