Kropsterapeut og psykoterapeut

praksis Aalborg


Din krop er klog. Lyt! Jeg hjælper dig i god kontakt med din krop og med hvordan du faktisk har det.

Jeg hedder Iselin Veronika Brandt. Jeg er kropsterapeut og psykoterapeut. Jeg tilbyder kropsterapi, psykoterapi og undervisning i Sensetik øvelser (grounding og åndedræt) i Aalborg, Nordjylland.


Uanset, hvad du kommer med, kan jeg hjælpe dig med at få det bedre. Det er meget at love, tænker du måske… men det stemmer. Hvis du vil arbejde sammen med mig, kan jeg hjælpe dig ned og hjem i dig selv. Der er allerbedst at være og alt bliver nemmere.

Her får du grounding, kan trække vejret frit og får ro til at træffe valg, som er rigtige for dig!

Jeg arbejder med grounding, kontakt, selvforhold, krop og samtale.


Læs mere om, hvad jeg tilbyder og hvordan jeg arbejder.