Kropsterapeut og psykoterapeut ved Rold Skov, Nordjylland

Kropsterapeut og psykoterapeut

Rold Skov, Nordjylland


Mit navn er Iselin Veronika Brandt. Jeg er kropsterapeut og psykoteraeut og tilbyder terapi og holdundervisning i Sensetik øvelser (grounding og åndedræt) lidt udenfor Arden tæt ved Rold Skov, Nordjylland. Her har jeg lavet hele 1. salen i mit hjem om til terapi- og undervisningslokale. Her er lyst og venligt og rigtig rart at være.

Uanset, hvad du kommer med, kan jeg hjælpe dig med at få det bedre. Det er meget at love, tænker du måske… men det stemmer. Hvis du vil arbejde sammen med mig, kan jeg hjælpe dig ned og hjem i dig selv. Der er allerbedst at være og alt bliver nemmere.

Her får du grounding, kan trække vejret frit og får ro til at træffe valg, som er rigtige for dig!

Jeg arbejder med grounding, kontakt, selvforhold, krop og samtale.

Jeg støtter dig i at støtte dig selv

Terapi hos mig er et samarbejde mellem dig og mig. Jeg kommer ikke til at besnakke dig eller pådutte dig alle mulige metoder. De er overflødige og støjer mere end de gavner. Jeg kommer til at give dig enkle og meget konkrete redskaber – der virker!

Jeg arbejder ud fra ét princip:

NED NED NED

ned i tempo

ned i kroppen

ned i det konkrete

Det er simpelt og det virker!


Læs evt mere om hvordan jeg arbejder og hvad jeg tilbyder her.