KropsKlog Psykoterapi

for både børn, unge og voksne


OBS

Jeg har åbent for terapi under covid-19.

Jeg tager alle forholdsregler med at alle vasker hænder og/eller spritter af både før og efter terapi. Vi holder god afstand og håndtag og genstande vaskes af efter hver klient.

Ellers tilbyder jeg også online terapi. Læs evt mere her:

Du er helt, som skal være!

Jo, det stemmer…

Du er helt, som du skal være!

Jeg hjælper dig med at blive venner med dig selv, så du får mere ro

Jeg hjælper dig til at gøre mindre og være mere dig


Vi er allesammen helt som vi skal være.

Hvad vi så vælger at gøre med den vi er og det vi føler, er vores eget valg og vores eget ansvar.Men er det blevet gjort for vanskeligt for os at være dem vi er, så begynder vi at tillære os en masse mere eller mindre hensigtsmæssige vaner for ikke at være os selv.

Så er balladen startet og vi kan ende med at gå rundt og have det lidt eller helt dårligt. Alt fra fjern, til depressiv til, hyperaktiv til et hoved fyldt med tvangstanker og selvanklager.Er vi ikke blevet mødt, som dem vi er som børn af vores forældre eller dem vi har været mest afhængige af, ja, så kan vores uhensigtsmæssige vaner sidde rigtig dybt. Måske er de endda blevet til stærke overbevisninger om os selv.

Jeg er ikke værd at elske”, “Jeg er sådan en som…”, “Jeg skal klare alting selv”, “Det nytter alligevel ikke noget at sige min mening”., “Hvis jeg undskylder, tror de bare jeg er svag!

Du kender eller genkender måske faktisk udsagn i samme stil fra dig selv eller andre?Når vi går igennem livet med afsæt i falske overbevisninger om os selv, er vi ikke rigtigt sammen med os selv. Vi er dybest set ensomme sammen med os selv og andre.

Vi holder os selv ud i strakt arm, fordi vi har tillært os det for at overleve- for at blive elsket. Men herfra har vi ikke noget stærkt pejlemærke indeni og vi kan fare vild i os selv, med os selv og mellem andre


Uanset om du er barn, ung eller voksen

Uanset om du er barn, ung eller voksen. Uanset, om du kommer med stort eller småt, så kan jeg hjælpe dig, fordi det i sidste ende handler om, hvordan du forholder dig til dig selv under og i den udfordring du står. Det kunne være:

angst, mobning, uro, stress, depression, fødselstraumer, samlivsproblemer, spiseforstyrrelser, sorg, tvangstanker, selvmordstanker, krise, stress, krævende forandringer, vanskeligheder på jobbet, relationer, der går i kludder eller

…eller noget helt andet, så kan vi sammen vikle det indviklede ud.

Der er ikke noget, der er for stort, for småt, for mærkeligt, for indviklet, for uforståeligt.

Jeg arbejder ikke i overfladen, men i dybden. Jeg arbejder ikke med symptombehandling. Det holder aldrig i længden og gør mere skade end gavn for dig. Hos mig arbejder vi med dit selvforhold og med hele dig. Det er derfor, jeg kan love dig at du får det bedre!

Du siger aldrig noget, du ikke mener, Veronika. Så føler jeg mig tryg og noget værd!

Klient, der opdagede, at han havde det bedre med sandheden end klichéen.

Jeg hjælper dig

Jeg kan hjælpe dig med at afvikle de uhensigtsmæssige krumspring du laver, for ikke bare at være dig selv.


Jeg kan hjælpe dig med at komme i så god kontakt med dig selv, at du kan mærke, at krumspringene er tillærte og hviler på et dårligt selvforhold.


Jeg kan hjælpe dig med at mærke, at du har lært dig krumspringene måske helt tilbage som barn. Ikke for sjov, men fordi du var klog! Du fandt ud af at på den måde fik du i det mindste noget, der mindede om den kontakt med dine forældre, som intet barn kan leve uden.


Du blev med andre ord ikke mødt i din væren men i din gøren. Det skaber rod!


Jeg kan hjælpe dig til at møde dig selv, så du bare kan være. Kan tage alle dine kræfter på dig. Kan mærke at ansvaret for at du fik de dårlige vaner ikke er dit ansvar, men at ansvaret for om du vil fortsætte med dem, er dit.

Hvad du gør,

med det du føler

er dit valg

Det er kun dig der ved, hvor godt du vil have det

Jeg går med dig så langt i din proces,

som du ønsker

i dit tempo