Online terapi

Terapi online

Få hjælp, uanset hvor du befinder dig

Terapi online…?

…men kan man det, Veronika?

Ja, det kan man godt!

Online terapi

Online terapi foregår over telefon eller på platformen what´s app, hvor dine personlige data er sikrede. Jeg ringer dig op eller inviterer dig til en videosamtale. Sidder du med telefon er det bedst at have mig på højtaler, så du kan sidde afslappet og have bevægefrihed.

Men hvad så med kroppen, Veronika?

Men hvad så med kroppen, hvis du ikke kan se mig som du kan, hvis vi er i rum sammen Veronika?

Det er sandt. Hvis det er telefonen vi bruger, kan jeg ikke se dig. Men jeg kan stadig meget nemt høre om og hvordan du trækker vejret. Jeg kan høre, hvordan din stemmeføring er, hvordan dit tempo er. Alt i alt, er det nemt, når man er trænet og er i god kontakt med sig selv at mærke og høre, om et andet menneske er i kontakt med sig selv eller ej. Og netop tempo, kontakt og åndedræt er nogle af de afgørende redskaber jeg arbejder med. Fordi det virker. Det er ikke kun hvad du siger og gør, men hvordan du siger og gør det. Det kan jeg godt høre og mærke selv gennem telefonen.

Terapi gennem telefonen eller over video ændrer ikke ved, at min opgave er at være præcis så nærværende med mig, at jeg kan mærke dig og støtte dig i at være dig- også uden at jeg kan se dig.

Men selvfølgelig bliver det en anden måde at arbejde på, fordi du ikke er her i mit lokale, hvor der er madras på gulvet til liggende øvelser og bløde sækkestole til bla aggressionsøvelser, men jeg har endnu ikke oplevet, at klienten og jeg ikke har fundet en løsning på også det. Fx kan du bruge en madras hos dig selv og stable nogle puder, hvis der bliver brug for det.

Læs mere om, hvordan jeg arbejder og hvad jeg tilbyder her:


“Veronika mødte mig med så meget varme, forståelse og omsorg. Hun er en kæmpe power-kvinde, hvis energi smitter så meget af. Hun har været fantastisk til at få mig til at åbne op og se de udfordringer jeg har fra flere vinkler og gøre noget ved det og tage ansvar. Hun har lært mig vigtigheden i at trække vejret helt ned i maven, mærke mig selv og at kigge folk i øjnene.

Jeg føler mig stærkere og har mere ro i krop og hovedet. Jeg bliver ved med at komme hos Veronika, for at gøre noget godt for mig selv og lige få et mentalt brusebad. KÆMPE anbefaling af Veronika❤️

Tanja Dyrmose Skytte-Jørgensen