Ærlig og kærlig hænger sammen!

Parterapi er for alle


OBS

Jeg har åbent for terapi under covid-19.

Jeg tager alle forholdsregler med at alle vasker hænder og spritter af både før og efter terapi. Vi holder god afstand og håndtag og genstande vaskes af efter hver klient.

Ellers tilbyder jeg også online terapi. Læs evt mere her:

I kan være kærester, i ægteskab, venner, forældre/barn, venner, i arbejdsrelation- ja, måske endda som hund og kat- parterapi er for alle, som har en relation, de gerne vil passe på.

Når mennesker, der vil hinanden -ja måske endda elsker hinanden går i kludder med hinanden, gør de det oftest ikke, fordi kærligheden er blevet væk, mangler, er forsvundet eller hvad man nu hører af forklaringer. Forklaringer, som ikke tager problemet alvorligt nok.

Mennesker, der elsker hinanden men går i kludder, gør det oftest, fordi den ene eller begge parter har givet kærligheden for dårlige betingelser.


Kærligheden er altså ikke væk.

Den er bare blevet maltrakteret. Af den ene eller af begge parter. Kærligheden er ikke blevet passet på. Så går lykkelig kærlighed hen og bliver til ulykkelig kærlighed.

Man vil jo som oftest stadig gerne dele kærligheden med det andet menneske nedenunder alt, der nager, hiver og forvirrer. Man vil jo gerne den anden. Også selvom vedkommende måske lukker af, ikke vil forholde sig til afstand, fravær eller hvad det nu kan være.


Under dårlige betingelser begynder kærligheden at hive efter luft. Den vil gerne fylde lige præcis det, den i virkeligheden gør nedenunder de dårlige betingelser.

Men når kærligheden ikke får den plads, som den i virkeligheden har for en, gør det ondt. Så er kærlighed gået hen og er blevet ulykkelig kærlighed.


parterapi iselin veronika brandt

Under dårlige betingelser bliver lykkelig kærlighed til ulykkelig kærlighed


Jeg har stor erfaring med at hjælpe mennesker tilbage til deres følelser under alt kludderet, så der kan blive plads til kærligheden igen.

Jeg støtter jer i ikke at gå op i tempo, men blive i et så langsomt og opmærksomt tempo, at I kan mærke jer selv hver især. Når I er der, kan I meget bedre få kontakt. I kan igen mærke, at I vil og måske endda elsker hinanden, men at der måske er nogle uenigheder, I gerne vil tage jer af.

I kommer til at stå på et fundament af kærlighed og ærlighed

I får en dyb bevidsthed om, at det ikke er mangel på kærlighed, der er roden til jeres uenigheder. Her kan I meget bedre stå ved jer selv hver især samtidig med at I får delt med hinanden. I kan åbent og ærligt og få taget jer af, hvad der nu måtte være af uenigheder.


Mit bedste råd til alle, der gerne vil passe godt på kærligheden

PUST UD

VÆR ÆRLIG

KOM INDEN I ER FARET HELT VILD

OG ER I FARET VILD,

SÅ KOM ALLIGEVEL…!

Du er velkommen til at udfylde her, så vender jeg tilbage til dig inden 24 timer