Parterapi

Ærlig og kærlig hænger sammen!

Parterapi er for alle, der har en relation, de gerne vil passe på

Måske som hund og kat

I kan være kærester, i ægteskab, venner, forældre/barn, venner, i arbejdsrelation- ja, måske endda som hund og kat- parterapi er for alle, som har en relation, de gerne vil passe på.

Når mennesker, der vil hinanden -ja måske endda elsker hinanden går i kludder med hinanden, gør de det oftest ikke, fordi kærligheden er blevet væk, mangler, er forsvundet eller hvad man nu hører af forklaringer. Forklaringer, som ikke tager problemet alvorligt nok.

Mennesker, der elsker hinanden men går i kludder, gør det oftest, fordi den ene eller begge parter har givet kærligheden for dårlige betingelser.

Kærligheden er ikke nødvendigvis væk

Den er måske bare blevet maltrakteret. Af den ene eller af begge parter. Kærligheden er ikke blevet passet på. Så går lykkelig kærlighed hen og bliver til ulykkelig kærlighed.

Man vil jo som oftest stadig gerne dele kærligheden med det andet menneske nedenunder alt, der nager, hiver og forvirrer. Man vil jo gerne den anden. Også selvom vedkommende måske lukker af, ikke vil forholde sig til afstand, fravær eller hvad det nu kan være.

Under dårlige betingelser begynder kærligheden at hive efter luft. Den vil gerne fylde lige præcis det, den i virkeligheden gør nedenunder de dårlige betingelser.

Men når kærligheden ikke får den plads, som den i virkeligheden har for én, gør det ondt. Så er kærlighed gået hen og er blevet ulykkelig kærlighed.


Under dårlige betingelser

kan lykkelig kærlighed

blive til ulykkelig kærlighed


Jeg støtter jer i nærværet

Jeg har stor erfaring med at hjælpe mennesker tilbage til deres følelser under alt kludderet, så der kan blive plads til kærligheden igen.

Jeg støtter jer i ikke at gå op i tempo, men blive i et så langsomt og opmærksomt tempo, at I kan mærke jer selv hver især. Når I er der, kan I meget bedre få kontakt. I kan igen mærke jer selv hver især og sammen. Når I er tilstede kan I bedre mærke, hvad I faktisk føler og hvad kludderet handler om. I kan bedre mærke, hvad I savner, ønsker, længes efter, protesterer mod, vil, ikke vil. Selvom I kan opleve, at I er langt fra hinanden kan I i nærværet bedre mærke, at I måske endda stadig elsker hinanden, men at der måske er nogle uenigheder, I gerne vil tage jer af.

Pust ud
Vær Ærlig & Kærlig

Kom i parterapi,
inden I farer vild

Er I faret vild,
…så kom alligevel!

I kommer til at stå på et fundament af kærlighed og ærlighed

I parterapi får I en dyb bevidsthed om, at det ikke nødvendigvis er mangel på kærlighed, der er roden til jeres uenigheder. Herfra kan I meget bedre stå ved jer selv hver især samtidig med at I får delt med hinanden. I kan åbent og ærligt få taget jer af, hvad der nu måtte være af uenigheder.

Og er kærligheden der ikke længere, kan parterapi være det mest nænsomme og kærlige rum respektfuldt at få afsluttet med hinanden i.